TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fender-pladespiller fra MoFi

MoFi og Fender har sammen lavet en eksklusiv grammofon i rockdesign. Hvis du skal have den, skal du være hurtig.

Her er pladespilleren til at høre din 180 grams vinyl Mobile Fidelity-audiofilpresning af Sultans of Swing på!

MoFi (Mobile Fidelity), der navnlig er kendt for sine vinyludgivelser i ekstra høj audiofil kvalitet, har kastet sig over produktion af pladespillere. Og det er de kommet overraskende godt fra, kunne vores vinylekspert, Lasse Svendsen, konstatere.

Nu har MoFi i samarbejde med Fender lavet en specialmodel i et design, vi godt tør kalde ikonisk. Med en plint i asketræ og klassisk Straocaster Sunburst-lakering. Det eneste, der mangle for at fuldende stilen, er en trestillings-vippeomskifter for hastighed. Men Fender X MoFi Precisiondeck har selvfølgelig kun to hastigheder, og man skal selv flytte gummiremmen for at skifte mellem 33 1/3 og 45 omdrejninger i minuttet. Pickupen er MoFis egen Master Tracker Cartridge MM-pickup.

Plint i asketræ og Fender Sunburst-lakering. Så bliver det ikke mere rock and roll! (Foto: Fender)

Hvis dette er pladespilleren, du er nødt til at eje, skal du ikke vente for længe. Der bygges kun 1.000 stk. på verdensplan, og kun nogle få stykker af dem kommer til Skandinavien, hvor HiFi Klubben sælger dem.

Prisen bliver 24.999 kroner.

Du kan læse mere om Fender X MoFi Precisiondeck her.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.