Få Spotify Connect på det gamle anlæg

Lær stereoanlægget nye tricks, som forlænger dets levetid. Adapterboksen Argon Audio Stream 2 indholder en modtager med indbygget Connect.

Det traditionelle analoge stereoanlæg lever i bedste velgående. Selv om streaming og trådløs overførsel er hot, skal der stadig en god forstærker og et sæt gode højttalere til for at få den gode lyd, hvis man vil have en ordentlig musikoplevelse.

Stream 2 fra Argon Audio en kompakt streaming-adapter, som for små penge kan tilføje musikstreaming på ganske almindelige anlæg. Stream 2 understøtter Spotify Connect, og den dedikerede Argon-app giver yderligere adgang til internetradio og DLNA-streaming.

Ud over app-kontrol har Stream 2 også 2,4″ farvedisplay og infrarød fjernkontrol, og med optisk audio-ud kan man digitalt tilkoble f. eks. en hjemmebio-receiver eller en ekstern DAC og få den helt optimale lydkvalitet.

Der er både analog og optisk digital udgang på Argon Stream 2.

Store forventninger
Forventningerne til Stream 2 er store hos Hi-Fi Klubben, som står bag Argon Audio: “Den her lille boks gør lige præcis det nødvendige, og den gør det godt billigt. Så vidt vi ved, er Stream 2 faktisk det første produkt af sin art på markedet,” siger Christoffer Arensbach, direktør i Hi-Fi Klubben.

Argon Stream 2 koster 999 kroner.

Les videre
Exit mobile version