Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Estelon i Danmark

High-Performance Audio har to nye produkter i sortimentet, højttalere fra Estelon og elektronik fra Vitus

Skrevet af / 03/11/2013 - 20:22
Estelon i Danmark

High-Performance Audio har indgået aftale med Connaisseur-AV om repræsentation af de meget spændende Estelon-højttalere, som udvikles og produceres i Estland under ledelse af Alfred Vassilkov. Vassilkov har 30 års erfaring med højttalerdesign som fundament og en stor nysgerrighed, hvilket sikrer en konstant udvikling. Estelon tilbyder fire forskellige højttalere i sortimentet, en stor standerhøjttaler og tre gulvhøjttalere, alle støbt i et marmor-kompositmateriale og med en form som forhindrer interne stående bølger.  

Estelon XC er den mindste i serien, standerhøjttaleren. Tyske Accuton leverer enhederne, som her omfatter to 7″ mellembas-enheder i et ultrastift keramikmateriale. Diskanten er en 1,2″ keramisk dome og kablingen er fra amerikanske Kubala-Sosna. Pris: kr. 127.000,- pr. sæt. Estelon XB er den mindste gulvhøjttaler i sortimentet og udstyret med en 9″ bas, en 7″ mellemtone og en 1″ dome.  Pris: kr. 187.500,- pr. sæt. Estelon XA er den første højttaler i serien. Enhederne omfatter en 11″ bas, en 7″ mellemtone samt en 1,2″ dome, alle keramiske.  Pris: kr. 225.000,- pr. sæt. Estelon X Diamond, topmodellen i sortimentet er en seriøs evolution af modellen XA, som den deler sit umiddelbare udseende med. Udover brugen af en inverteret diamantdiskant er kabinettet indvendigt resonansbehandlet med flere lag materialer, bl.a. kulfiber. Pris: kr. 375.000,- pr. sæt.

En aftale er ligeledes indgået med Connaisseur-AV om repræsentation af de fornemme og meget roste forstærkerprodukter fra Vitus Audio. Vitus Audio er internationalt kendt for sublim kvalitet og ekstrem ydelse. Tre serier: ‘Reference Series’, ‘Signature Series’ og ‘Masterpiece Series’ repræsenterer det store sortiment af digitale kilder samt analoge forstærkere. Til januar vil High-Performance Audio sammen med AVA Group invitere til en række high-end arrangementer øst og vest for Storebælt, hvor interesserede kan opleve produkterne fra både Estelon og Vitus Audio.

www.high-performance.dk

Estelon_XC_Sort

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top