Musikanlæg

Ultrakompakt al-i-et-system med streaming er let at placere alle steder i boligen.
forfatter

BeoSound 35 er navnet på et nyt, integreret musikanlæg fra Bang & Olufsen. Der er tale om et selvstændigt musiksystem med integreret adgang til TuneIn-radiostationer, Spotify og Deezer.

Som vanligt hos B&O er der tænkt over udseendet. Systemet har et karakteristisk femkantet design, der giver et slankt og let udtryk. I bredden tager den dog godt med plads op – med et “vingefang” på en meter. Fronten er dækket af sort stof.

Betjeningen sker via et touichpanel under displayet eller via en app. Foto: Bang & Olufsen
Betjeningen sker via et touichpanel under displayet eller via en app. Foto: Bang & Olufsen

Betjeningen sker via en berøringsfølsom kant, hvor de vigtigste funktionsknapper er placeret direkte under OLED-displayet. Musiksystemet kan betjenes med B&O’s BeoRemote One eller BeoMusic App’en, og det kan integreres som en del af et multirumssystem. BeoSound 35 er kompatibelt med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

Vi så første gang det superslanke anlæg på CES-messen i januar. Her løb de gigantiske Beolab 90-højttalere dog med det meste af opmærksomheden.

Det lanke kabinet er smallere i enderne, hvor diskantenhederne sidder, og tykkest på midten for at gove plads til basserne. Foto: Bang & Olufsen
Det slanke kabinet er smallere i enderne, hvor diskantenhederne sidder, og tykkest på midten for at gove plads til basserne. Foto: Bang & Olufsen

BeoSound 35 skulle giver en afbalanceret lyd til hele rummet, da lyden spredes i en 180-graders vinkel fra højttaleren.

Anlægget kan købes nu. Prisen er 16.995 kroner.

Vi bringer en test af BeoSound 35 i vores sommernummer.

Annonce

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også