Musikanlæg

Ultrakompakt al-i-et-system med streaming er let at placere alle steder i boligen.
forfatter

BeoSound 35 er navnet på et nyt, integreret musikanlæg fra Bang & Olufsen. Der er tale om et selvstændigt musiksystem med integreret adgang til TuneIn-radiostationer, Spotify og Deezer.

Som vanligt hos B&O er der tænkt over udseendet. Systemet har et karakteristisk femkantet design, der giver et slankt og let udtryk. I bredden tager den dog godt med plads op – med et “vingefang” på en meter. Fronten er dækket af sort stof.

Betjeningen sker via et touichpanel under displayet eller via en app. Foto: Bang & Olufsen
Betjeningen sker via et touichpanel under displayet eller via en app. Foto: Bang & Olufsen

Betjeningen sker via en berøringsfølsom kant, hvor de vigtigste funktionsknapper er placeret direkte under OLED-displayet. Musiksystemet kan betjenes med B&O’s BeoRemote One eller BeoMusic App’en, og det kan integreres som en del af et multirumssystem. BeoSound 35 er kompatibelt med AirPlay, Bluetooth og DLNA-baserede enheder.

Vi så første gang det superslanke anlæg på CES-messen i januar. Her løb de gigantiske Beolab 90-højttalere dog med det meste af opmærksomheden.

Det lanke kabinet er smallere i enderne, hvor diskantenhederne sidder, og tykkest på midten for at gove plads til basserne. Foto: Bang & Olufsen
Det slanke kabinet er smallere i enderne, hvor diskantenhederne sidder, og tykkest på midten for at gove plads til basserne. Foto: Bang & Olufsen

BeoSound 35 skulle giver en afbalanceret lyd til hele rummet, da lyden spredes i en 180-graders vinkel fra højttaleren.

Anlægget kan købes nu. Prisen er 16.995 kroner.

Vi bringer en test af BeoSound 35 i vores sommernummer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.