TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Elegant mikrostereo på væggen

Pioneers nye X-SMC00 er et slankt stereoanlæg, som kan monteres på væggen eller stå oprejst på hylden.

forfatter
Publiceret 15/03/2013 - 11:45

Takket være udskiftelig frontplade bør det slanke lydanlæg X-SMC00 passe ind i de fleste hjem. Med i æsken følger nemlig tre plader, således at du selv kan vælge mellem sort, hvid eller sølv. Frontpladen sidder på midten af anlægget og fungerer også som en motoriseret dør, som gemmer cd-drevet. Ja, for dette anlæg har nemlig cd-afspiller.

Vægmontering
På bagsiden af anlægget finder du et hul, som gør, at anlægget kan skrues fast på en væg. Det kan også stå oprejst, for eksempel på kommoden eller i bogreolen. Eller på natbordet, og da kan du også benytte dig af anlæggets vækkefunktion.

Alle iPhone-modeller
Foruden at spille cd´er, har X-SMC00 integreret iPod-dock med 30-pins stik til iPod og iPhone af ældre type. For iPhone 5 har Pioneer vedlagt et stativ, som den kan stilles i, mens den tilsluttes anlægget med USB-kabel. Det står ikke i pressemeddelelsen, om iPad-ejere også kan tilslutte tabletten til USB-stikket, men det vil undre os, hvis det ikke skulle funke. USB-indgangen kan også tappe musikfiler fra en memorystick eller harddisk. Har du har andre typer afspillere, for eksempel en smartphone med Android eller Windows, og den ikke virker med USB-indgangen, kan den tilsluttes analogt til en 3,5 mm minijack-indgang.

DAB eller Bluetooth
FM-radio er på plads, men de, der er bekymrede over at det slukkes, kan glæde sig over at anlægget også kan leveres med DAB+, da med betegnelsen X-SMC00DAB. Ønsker du at streame musik trådløst fra smartphone, tablet eller computer, er det X-SMC00BT, du skal vælge. Her fixes tilslutningen med bluetooth.

Til at drive de to højttalere sidder en forstærker på 2 x 10 watt.

Priser
Vejledende danske priser er 1.698 kroner for bluetooth-versionen og 1.898 kroner for DAB-versionen. Basisversionen koster 1.498 kroner. DAB-versionen kommer til maj, mens de to andre kommer i marts.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend