Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Elegant mikrostereo på væggen

Pioneers nye X-SMC00 er et slankt stereoanlæg, som kan monteres på væggen eller stå oprejst på hylden.

Skrevet af / 15/03/2013 - 11:45
Elegant mikrostereo på væggen

Takket være udskiftelig frontplade bør det slanke lydanlæg X-SMC00 passe ind i de fleste hjem. Med i æsken følger nemlig tre plader, således at du selv kan vælge mellem sort, hvid eller sølv. Frontpladen sidder på midten af anlægget og fungerer også som en motoriseret dør, som gemmer cd-drevet. Ja, for dette anlæg har nemlig cd-afspiller.

Vægmontering
På bagsiden af anlægget finder du et hul, som gør, at anlægget kan skrues fast på en væg. Det kan også stå oprejst, for eksempel på kommoden eller i bogreolen. Eller på natbordet, og da kan du også benytte dig af anlæggets vækkefunktion.

Alle iPhone-modeller
Foruden at spille cd´er, har X-SMC00 integreret iPod-dock med 30-pins stik til iPod og iPhone af ældre type. For iPhone 5 har Pioneer vedlagt et stativ, som den kan stilles i, mens den tilsluttes anlægget med USB-kabel. Det står ikke i pressemeddelelsen, om iPad-ejere også kan tilslutte tabletten til USB-stikket, men det vil undre os, hvis det ikke skulle funke. USB-indgangen kan også tappe musikfiler fra en memorystick eller harddisk. Har du har andre typer afspillere, for eksempel en smartphone med Android eller Windows, og den ikke virker med USB-indgangen, kan den tilsluttes analogt til en 3,5 mm minijack-indgang.

DAB eller Bluetooth
FM-radio er på plads, men de, der er bekymrede over at det slukkes, kan glæde sig over at anlægget også kan leveres med DAB+, da med betegnelsen X-SMC00DAB. Ønsker du at streame musik trådløst fra smartphone, tablet eller computer, er det X-SMC00BT, du skal vælge. Her fixes tilslutningen med bluetooth.

Til at drive de to højttalere sidder en forstærker på 2 x 10 watt.

Priser
Vejledende danske priser er 1.698 kroner for bluetooth-versionen og 1.898 kroner for DAB-versionen. Basisversionen koster 1.498 kroner. DAB-versionen kommer til maj, mens de to andre kommer i marts.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top