TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Electrocompaniet er Roon Ready

Flere af firmaets produkter understøtter nu Roon.

Nu kan man koble en Roon-musikserver til flere af Electrocompaniets produkter og streame musik bit-perfekt uden så mange dikkedarer.

Roon understøttes nu på ECM 1, den integrerede ECI 6DX og MKII-versionen af samme såvel som Tana SL1, SL2, Rena S1 og SA1.

Norsk forstærker til de kræsne Electrocompaniet har opgraderet deres bedste integrerede forstærker. ECI 6DX MKII har kanongod streaming og alt, hvad du har brug for af digital indmad.
ECI 6DX MKII spread

Så kan man benytte Roon som afspiller, hvad enten man bruger Tidal eller Qobuz, og samtidig integrere sit eget musikbibliotek.

Læs også

Roon Labs Nucleus+
LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.