SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

Electrocompaniet ECI 80D i ny farve

Forstærkere behøver ikke altid at være sorte – se bare her.

Electrocompaniet har gjort det, som ingen troede, de ville gøre. Bortset fra en periode med spraglet granit har deres forstærkere altid været sorte. Især de klassiske modeller, som har haft sorte glasfronter med messingfarvede knapper.

Om det skal være en ny serie, vides ikke, for Electrocompaniet er sparsomme med oplysningerne, men den integrerede ECI 80D er i så fald det første produkt i Classic-serien fra den lille norske by Tau, som fra næste uge kan fås i hvid.

(Foto: Electrocompaniet)

Og her mener vi ikke bare hvid front, som er den dovne måde at gøre det på. Nej, her er alting hvidt, og det ser bestemt ikke dårligt ud. Antagelig ser den endnu bedre ud i levende live, for opløsningen på de billeder, vi har adgang til, er så dårlig, at det næppe yder den hvide finish retfærdighed.

Electrocompaniet ECI 80D er ellers magen til den sorte udgave, som vi testede for nylig.

Læs også Electrocompaniet forfører Electrocompaniet har fået prisen ned uden at gå på kompromis med deres filosofi. Det kommer der sød musik ud af!
Electrocompaniet ECI-80D SPREAD

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Serien består af seks episoder og er baseret på den anmelderroste podcast Equinox 1985 af Tea Lindeburg og har blandt andre Danica Curcic (Broen, Kriger) og Lars Brygmann (Dicte) på rollelisten.
  Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!
  Ny specialmodel henter dele fra øverste hylde.
  De nye RHA TrueControl ANC lader dig vælge, hvor meget støjreduktion og EQ du vil have.
  Nedtællingen til Black Friday er begyndt. Her er de TV’er, vi anbefaler at have i kikkerten!
  Det professionelle Sony FX6 kombinerer det bedste fra deres spejlløse systemkameraer med det bedste inden for 4K-cinematografi.
  Logitech har netop udsendt, hvad de hævder er “verdens letteste trådløse gaming-mus til e-sport”.
  Forstærkere behøver ikke altid at være sorte – se bare her.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Sbooster BOTW MKII

  Vejl.pris 2650 kr Klippefast strømforsyning

  Linn Klimax DSM/2

  Vejl.pris 145000 kr Når musik er selve livet

  Marantz SACD 30n

  Vejl.pris 21499 kr Netværksafspiller med DAC og CD-afspiller

  Marantz Model 30

  Vejl.pris 21499 kr Vanedannende Marantz-forstærker
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.