Electrocompaniet ECI 80D i ny farve

Forstærkere behøver ikke altid at være sorte – se bare her.
forfatter

Electrocompaniet har gjort det, som ingen troede, de ville gøre. Bortset fra en periode med spraglet granit har deres forstærkere altid været sorte. Især de klassiske modeller, som har haft sorte glasfronter med messingfarvede knapper.

Om det skal være en ny serie, vides ikke, for Electrocompaniet er sparsomme med oplysningerne, men den integrerede ECI 80D er i så fald det første produkt i Classic-serien fra den lille norske by Tau, som fra næste uge kan fås i hvid.

(Foto: Electrocompaniet)

Og her mener vi ikke bare hvid front, som er den dovne måde at gøre det på. Nej, her er alting hvidt, og det ser bestemt ikke dårligt ud. Antagelig ser den endnu bedre ud i levende live, for opløsningen på de billeder, vi har adgang til, er så dårlig, at det næppe yder den hvide finish retfærdighed.

Electrocompaniet ECI 80D er ellers magen til den sorte udgave, som vi testede for nylig.

Læs også
Electrocompaniet forfører Electrocompaniet har fået prisen ned uden at gå på kompromis med deres filosofi. Det kommer der sød musik ud af!
Electrocompaniet ECI-80D SPREAD

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også