TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Dynaudio danmarkspremiere!

KT Radio præsenterer d. 23. maj et lydsystem til ca. 1. mio. kroner. Og den nye Dynaudio Excite serie oven i hatten.

forfatter
Publiceret 21/05/2013 - 11:56

Den 23 maj præsenterer KT Radio på Vesterbrogade i København et lydsystem til ca. 1. mio. kroner med de nye Dynaudio Evidence Platinum. Arrangementet bliver også verdens første fremvisning af den nye Dynaudio Excite serie hos en forhandler. Fokus for aftenen vil dog være på Dynaudio’s nye flagskib Evidence platinum. Et højttalersystem for en halv miljon kroner “som med garanti vil feje benene væk under dig!”, som Dynaudios danske repræsentant Morten Kim Nielsen udtrykker det. Han kommer at være til stede og præsenterer produkterne i løbet af aftenen.

Mere end 12 års udvikling er gået ind i opdateringen af Dynaudios nærmest legendariske Evidence Master. Resultatet er Evidence Platinum, en højttaler, siger Dynaudio, som på alle måder repræsenterer den ypperligste teknologiske formåen fra firmaet.

Men ikke nok med det. Der vil denne aften også være Danmarkspremiere på Dynaudios helt nye Excite serie. Der vil blive spillet på X14 til ca. 8.000 kr. for et sæt. Jeg fik lov til kort at høre højttaleren på årets München-udstilling og kan afsløre, at den lød særdeles lovende.

Der vil blive afholdt to demoer af ca. to timers varighed, første seance løber af stablen kl. 17 og anden seance kl. 19. Da der er et begrænset antal pladser, vil det være nødvendigt med tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet via mail på ktradio@ktradio.dk eller på tlf. 33 31 14 40. Arrangementet finder sted hos KT Radio på Vesterbrogade 181, 1800 Frederiksberg. Husk at påføre tidspunkt for deltagelse.

www.ktradio.dk

DYN_Evidence_Platinum_rosewood

 

Sven Bilen


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Endelig fylder Burmester hullet med 218 og 216 Det tog sin tid, men nu er to nye forstærkere klar.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend