TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Devialet Mania kalibrerer lyden i rummet

360 grader stereolyd.

forfatter
Publiceret 07/11/2022 - 14:43

Den ekstremt potente Devialet Phantom er, uanset udgave, blandt de mest hårdtslående og velspillende aktive højttalere, vi har testet.

Devialet Mania er på sæt og vis en bærbar version, men med nogle smarte features, som vi er nysgerrige efter at teste. Den aktive og yderst bærbare højttaler – den har et håndtag – lover ægte stereolyd og bruger avanceret lydkalibrering for at opnå det.

Illustration: Devialet

Højttaleren har fire fuldtone-enheder og to subwoofere integreret, som skal dække et frekvensområde fra 30 Hz til 20.000 Hz, og bruger fire mikrofoner, der automatisk kalibrerer højttaleren til det rum, den står i.

Devialet kalder det ASC (Active Stereo Calibration), og kalibreringen virker angiveligt uanset hvor i rummet, du placerer Mania-højttaleren.

Batteritid

Illustration: Devialet

Højttaleren, som fås i sort eller hvid, kommer også i en Paris Opéra-udgave prydet med 24 karat moongold og med en dockingstation inkluderet i æsken.

Mania vejer 2,3 kg og er stænksikker med en vejrbestandighed på IPX4, og den kan spille i 10 timer på en enkelt opladning. Den har også Wifi, Bluetooth 5.0, Airplay 2 og Spotify Connect inkluderet, og den er tilgængelig nu.

Visual_BD_Packshot_Diablo_Grey_10 16-09_ASC_1080x1214_B@2x-989x555 Visual_BD_Packshot_Diablo_Opera_6-989x742 Visual_BD_Packshot_Diablo_Black_8-989x742
<
>

Den understøtter også stemmestyring med Alexa, og den skifter automatisk til Bluetooth, når et wi-fi-netværk ikke er i nærheden. Mania kan styres med den samme Devialet-app, som bruges til Phantom-højttalerne og Dione-soundbaren, og den får en opdatering i 2023, der gør det muligt at bruge Mania med Amazons Multiroom.

Pris

Paris Opéra edition. Illustration: Devialet

Prisen på Devialet Mania er 5.990 kr. i sort eller hvd. Paris Opéra-udgaven koster 7.490 kr., men så får man også med dockingstationen med, som koster 590 kr. ekstra for udgaven i sort eller hvid.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 800 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)

Devialet Phantom Reactor 600

Devialet Phantom Reactor 600 løser et problem for dem, der vil have det småt, men heftigt! Nu også i stereo.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

En helt speciel forstærker McIntosh MC451 med Hybrid Drive er et 300 plus 150 watts bæst.
Integreret og trådløs forstærker fra Rotel Har indbygget streaming og DAC.
Konkurrencedygtig pladespiller med bedre lyd Leveres med 2M Red MM-pickup og indbygget phono-trin
Kompakt og billig Mission-DAC Mission LX Connect DAC er en kombineret digitalkonverter, forforstærker og hovedtelefonforstærker.
Rega-forstærkeren er blevet 'digital' Rega har hidtil klamret sig til analoge indgange på sine forstærkere. Men nu har de endelig taget skridtet ind i den moderne hverdag.
Ny dansk high end-serie Kendte navne bag tre forstærkere i sværvægtsklassen.
Følg Lyd & Billede