Trådløs lyd

Så har vi set det med! Audio-Technica har lavet en trådløs pladespiller, som ikke koster en formue.
forfatter

Pladespilleren er en enkel, remdrevet sag med fuldautomatik. Det vil sige, at den startes med en knap og stopper af sig selv. Men det virkelig smarte ved AT-LP60BK-BT er den trådløse funktionen. Som de sidste to bogstaver i navnet antyder.

Du kan placere den, hvor det passer dig, og streame musikken fra lp til en hvilken som helst modtager med Bluetooth indbygget. Det være sig højttalere, hovedtelefoner, eller en forstærker med BT integreret.

Pladespilleren kan også kobles til anlægget på gammeldags maner med kabler, og den leveres fiks og færdig med pickup monteret.

Foto: Audio-Technica
Foto: Audio-Technica

Audio-Technica-spilleren fås i tre farver, og prisen bliver sandsynligvis omkring 1.800 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.