TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Dali-højttalere med indbygget forstærker

Aktive højttalere er ikke bare for professionelle. Nu er de på fuld fart ind i hjemmene også, og nu er DALI´s aktive Kubik Free lanceret.

forfatter
Publiceret 14/01/2013 - 14:25

Den lille højttaler kan sætter hvor man ønsker og behøver bare at tilsluttes strøm for at virke. Den trådløse Kubik Free har forstærkeren indbygget og kan tilsluttes trådløst til for eksempel en smartphone via Bluetooth.

Man kan også koble til analoge lydkilder, som en gammel MP3-afspiller eller cd-afspiller, og med optisk digitaludgang kan du bruge Kubik Free sammen med tv´et.

En USB-indgang findes også, perfekt til laptop´en og dine spillelister i Spotify.

Højttaleren leveres i rød, hvid eller sort.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend