CD/SACD afspilleren lever endnu

Marantz satser stadig på CD - og SACD - og kommer med en ny seriøs afspiller

CD´en lever stadig i bedste velgående, mener man hos Marantz. Derfor sender firmaet endnu en seriøs SACD/CD maskine på markedet. Modelnavnet er SA11S3.

“S3” i maskinens efternavn hentyder til, at det nu er 3. generation af den velkendte Marantz SA11. Det betyder ifølge Marantz at den vigtige D/A konvertering er blevet yderligere forfinet, og at SACD drevet er en spritny kreation af (undskyld udtrykket): egen skuffe. SA11S3 kan også bruges som ekstern DAC for andre digitale kilder, fx er der nu en asynkron USB-B indgang, så du kan tilslutte en computer. Til det kræves drivere, som du kan finde på Marantz´ hjemmeside. Derudover findes både en koaksial og en optisk digital indgang, samt balancerede XLR udgange.

Firmaet påpeger maskinens seriøsitet med at den har ultrakorte signalveje, ringkernetrafo, et HDAM SA2 high-speed forstærkermodul og et vridningsstabilt kobber-chassis. Meget af teknikken er nedarvet fra deres high-end afspiller SA-7S1, fx deres “Dynamic Digital Filtering technologi” samt mulighed for to forskellige digitale filtre på alle inputs. Pris: 29.995 kr. Ak, disse priser – hvorfor ikke bare skrive 30.000 kr?

www.hifi-freaks.dk  

Les videre
Exit mobile version