TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

CD/SACD afspilleren lever endnu

Marantz satser stadig på CD - og SACD - og kommer med en ny seriøs afspiller

forfatter
Publiceret 28/11/2012 - 11:57

CD´en lever stadig i bedste velgående, mener man hos Marantz. Derfor sender firmaet endnu en seriøs SACD/CD maskine på markedet. Modelnavnet er SA11S3.

“S3” i maskinens efternavn hentyder til, at det nu er 3. generation af den velkendte Marantz SA11. Det betyder ifølge Marantz at den vigtige D/A konvertering er blevet yderligere forfinet, og at SACD drevet er en spritny kreation af (undskyld udtrykket): egen skuffe. SA11S3 kan også bruges som ekstern DAC for andre digitale kilder, fx er der nu en asynkron USB-B indgang, så du kan tilslutte en computer. Til det kræves drivere, som du kan finde på Marantz´ hjemmeside. Derudover findes både en koaksial og en optisk digital indgang, samt balancerede XLR udgange.

Firmaet påpeger maskinens seriøsitet med at den har ultrakorte signalveje, ringkernetrafo, et HDAM SA2 high-speed forstærkermodul og et vridningsstabilt kobber-chassis. Meget af teknikken er nedarvet fra deres high-end afspiller SA-7S1, fx deres “Dynamic Digital Filtering technologi” samt mulighed for to forskellige digitale filtre på alle inputs. Pris: 29.995 kr. Ak, disse priser – hvorfor ikke bare skrive 30.000 kr?

www.hifi-freaks.dk  

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend