TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Boston for små rum

Boston Acoustics præsenterer M25, en ny lille standerhøjttalere

forfatter
Publiceret 02/11/2012 - 22:17

M25 er en ny standerhøjttaler fra Boston Acoustics. FIrman siger at de bruger de nyeste avancerede teknologier fra de større top-modeller også i denne fysisk mindre højttaler. F.eks. er diskantenheden baseret på firmaets velprøvede Extended Wide Bandwidth teknik, som kort fortalt skal minimere faseskift og forvrængning og dermed give “en luftig, præcis og blød diskantgengivelse som resultat”.

Kabinettet, med en vægt på omkring 7 kg, er baseret på Bostons Lo-Q design, som skal minimere uønskede resonanser og deraf resulterende kasselyd. Man lover at der udelukkende er anvendt kvalitetskomponenter i delefiltret. Fronten er udført i sort læder. Det er en højttalere afset for mindre rum, og siges egne sig lige godt til såvel akustisk som elektrisk musik. Prisen er 2.995 kr.

www.hifi-freaks.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend