TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bose satser på fuld trådløshed i hjemmet

En ny generation af SoundTouch og andre produktfamilier integreres i multirum-systemer.

forfatter
Publiceret 03/10/2014 - 14:21

Sound Touch er et moderne kompaktanlæg, hvor al musik hentes trådløst, og enhederne kan synkroniseres til at spille i flere rum på samme tid. Da vi testede den første generation, var vi dog lidt skuffede over manglen på streaming-musiktjenester.

Nu kommer anden generation, hvor de fleste af vores ankepunkter er blevet taget til følge. Musikudvalget omfatter nu også Deezer, og frem for alt er der fuld støtte til Spotify Connect. Den forbedrede app gør det nemmere at finde musikken samt at installere systemet, så du ikke længere behøver at slutte anlægget til din computer. Desuden kan man nu justere basgengivelsen, så den ikke er så dominerende som i første generation af anlægget. Enhederne understøtter også AirPlay. Som hidtil er der (kun) seks genvejstaster til dine foretrukne stationer eller afspilningslister fra musiktjenester.

Soundtouch-20

Vores umiddelbare indtryk er, at anlægget er blevet nemmere at bruge, og at lydkvaliteten er blevet løftet et niveau. Og med mere musikstreaming til rådighed er de absolut mere interessante end første generation.

soundtouch-portable

Hvis du ønsker at forbinde SoundTouch med andre audio-produkter, har Bose mange nye produkter, der er kompatible og kan indgå i en multirums-system. Blandt dem det nye Lifestyle serie III og den nye serie af CineMate hjemmebiografhøjttalere, herunder tre soundbars. Dertil kommer det nye enkeltstående stereoanlæg SoundTouch stereo JC Series II Wi-Fi.

De nye produkter er tilgængelige den 10. oktober.

SoundTouch 30 Serie II: 5.699 kr.
SoundTouch 20 Serie II: 3.199 kr.
SoundTouch Portable Serie II: 3.199 kr.

Lifestyle-systemerne starter ved 23.995 kr.

CineMate-systemerne koster fra 8.995 kr.

SoundTouch stereo JC Series II Wifi – 9.699 kr.

CineMate-systemerne kræver en SoundTouch-adapter, der sælges separat for 849 kr.

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend