Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Billigere luksusforstærkere

Devialet var det store samtaleemne på messen for to år siden. Nu kommer flere - og billigere, trådløse forstærkere fra den kant.

Skrevet af / 15/05/2013 - 08:32
Billigere luksusforstærkere

Den utroligt lækre D-Premier-forstærker satte Devialet udtrykkeligt på high-end kortet. Her var den, som faldet ned fra himlen, en supersexy, flad og kompakt forstærker, som havde alt, man kunne drømme om. 192 kHz/24-bit DAC for eksempel.

Inklusive lydkvalitet i high-end klassen.

Forstærkeren bruger en hybrid af analog og digital forstærkning (ADH) og leverer 240 w i hver kanal. Brugeren kan selv bestemme om lydindgangene skal bruges med analoge eller digitale kilder, og forstærkeren leveres sågar med pladespillerindgang!

En trådløs version, som man kan streame musik til, kaldet D-Premier Air, findes også.

Devialet-110 Devialet-170-990x374

Nu findes Divalets ADH-teknologi i flere nye produkter. Indstigningsmodellen hedder nu 110, kort og godt fordi den er på 110 w per kanal. Den koster 5.000 euro (37.000 danske kroner) og har digitale lydindgange, USB-indgang, ethernet og en analog lydindgang. Som 170 (170 w) til 7.000 euro, kan den udstyres med et wi-fi-modul til streaming af musik. 170 har desuden pladespillerindgang og flere analoge indgange. Foruden de digitale.

Topmodellen skifter navn fra D-Premier til 240 (240 w og 13.000 euro) og har wi-fi indbygget foruden flere indgange, både analoge og digitale. 240 kan også konfigureres i en dual mono-løsning, med to stykker, som giver 500 w effekt.

Alle kan opgraderes, når der kommer nye ændringer eller funktioner, og det kan man gøre på Devialets hjemmeside, som du finder her.

De, der allerede har en D-Premier, kan opgradere den til 240-modellen for 3.500 euro. Så skiftes al elektronik, og man får wi-fi og digitalindgange i stedet for HDMI osv. Eller, man kan opgradere kun indgangene fra HDMI til USB og ethernet, klargjort til rumkorrektion og aktive filterindstillinger, for 2.000 euro.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Billigere streaming fra Auralic

Ny og bedre forstærker fra Cambridge Audio

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

0
Lyd & Billede
Scroll to Top