TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Billig rejseradio med DAB+

Den lille batteridrevne DAB-radio kan tages med ud på balkonen og er lille nok til at smyge sig ned i en taske.

forfatter
Publiceret 13/03/2013 - 13:12

Rejseradioen XDR-S40DBP fra Sony er akkurat så lille, at du gider tage den med dig, når du vil høre radio. Den støtter både DAB, DAB+ og FM-radio og kan bruges med batteri eller 230 V strøm.

Man kan lagre op til 10 stationer, således at de mest brugte er tilgængelige med et tastetryk, og stationsinfo kan man læse på det lille display ved siden af højttaleren. Batteritiden er opgivet til op til 13 timer med almindelige alkaliske AA/LR6-batterier, og den har også tidsindstilling, som slår strømmen fra, hvis du ønsker det, for at spare batterier.

XDR-S40DBP vejer 445 gram med batterier, og den 18 cm brede og 3,6 cm tynde rejseradio fås til 629 kroner.

XDR-S40DBP_main_Black_EU

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend