Trådløs lyd

Nye muligheder for trådløs musikafspilning på B&O's enheder.
forfatter

Bang & Olufsen har indgået et partnerskab med Google om brug af deres Cast-teknologi. Dette giver endnu en mulighed for afspilningpå B&O’s musiksystemer, som allerede understøtter Apple Airplay, DLNA, Bluetooth og B&O’s eget BeoLink Multiroom.

Foto: Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Simpel streaming
Cast er i bund og grund den samme teknik, som er indbygget i Googles egen Chromecast Audio-dongle. Den giver dig mulighed for at fjernstyre musiktjenester som Spotify fra din telefon, imens selve afspilningen sker fra den eksterne enhed. Symbolet “Cast” vises i app’en, og lader dig vælge din højttaler som afspilningsenhed. Musikken vil blive streamet direkte fra internettet til højttaleren.

Foto: Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Google Cast er et velegnet system til hjemmebrug, da det både er mere stabilt og mindre batterikrævende end Bluetooth. Til gengæld er du nødt til at have adgang til trådløst netværk.

Læs også: Nej, Bluetooth giver ikke CD-kvalitet

Kommer til BeoSound 35 og BeoSound Essence

Foto: Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Google Cast er adgang til via en softwareopdatering i juni. Til at begynde med er det brugerne af det trådløse alt-i-et-musiksystem BeoSound 35 og one-touch-musiksystemet BeoSound Essence (2. generation), som får glæde af funktionen. Tjenesten kommer også på Bang & Olufsens “junior brand” B&O Play og deres BeoPlay A6 og BeoPlay A9-højttalere.

Læs mere på www.bang-olufsen.com/googlecast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.