TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Bang & Olufsen Beosystem 72-22

B&O-anlæg kommer kun i begrænset oplag.

forfatter
Publiceret 07/03/2022 - 20:10

Når man laver noget i et begrænset antal, bliver prisen ofte pebret, og når Bang & Olufsen gør det, er det nærmest garanti for en høj pris. Se bare her.

Beosystem 72-22 er et komplet anlæg i anledning af, at det i år er 50 år siden, B&O lancerede pladespilleren Beogram 4000. Navnet betyder altså 1972-2022.

Pladespilleren er hjertet i anlægget, som også består af et par aktive, trådløse Beolab 18-højttalere, en Beoremote Halo fjernbetjening og et håndlavet møbel med plads til vinylplader.

Bang Olufsen Beosystem 7222 III
(Foto: Bang & Olufsen)

Høj pris

Lækkert som bare pokker og med en prisseddel, der matcher. Der laves kun 30 sæt af Beosystem 72-22 og kun til det nordamerikanske marked, og dér er prisen sat til 45.000 dollars. Plus skat.

Og vi, der troede, at den genoplivede udgave af pladespilleren Beogram 4000c var dyr …

Bang Olufsen Beosystem 7222 IV
(Foto: Bang & Olufsen)

Der nævnes ikke noget om et lignende anlæg til det europæiske marked, men man har da lov at håbe. Også på en mere medgørlig pris.

Læs også B&O for designbevidste musikelskere Bang & Olufsens Beolab 28 ligner ikke et kraftværk, men overrasker med et usædvanlig potent og velafbalanceret lydbillede.
Beolab 28

Se videoen nederst i artiklen:

Bang Olufsen Beosystem 7222 I Bang Olufsen Beosystem 7222 II
<
>
(Foto: Bang Olufsen)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

En ting er nostalgi og stil, men til denne pris har vi forladt dyrt og er kommet hen i latterlig. ideen Er godt men…..45.000.-$

Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend