TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bærbar digitalradio

Den lille DAB-radio fra Scansonic kan tages med ud og giver dig adgang til både FM- og DAB-radioudsendelser. Og du kan koble smartphonen til den.

forfatter
Publiceret 20/02/2013 - 11:16

Scansonic P 4000 er en batteridrevet, kompakt rejseradio med både FM- og DAB+. Den kan kobles til en iPod, iPhone eller tv via AUX-indgangen og tilsluttes strømstikket. I modsætning til de fleste småradioer har den også en krystalklar og lysstærk OLED-skærm, således at det skal være lettere at læse informationen på skærmen.

Betjeningen foregår med knapper rundt om drejepotmetret til indstillingsvalg, og den har desuden equalizervalg for tilpasning af lyden til musik eller tale og selvfølgelig ur med vækkefunktion.

Radioen, som leveres i rød, sort eller hvid gummieret overflade, er til salg nu og koster godt og vel en tusindlap.

scansonic_PA4000-04-p1

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend