Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Audio Research I/50: Smart rørforstærker med udbygningsmuligheder

Audio Research I/50 integreret forstærker – i farver!

Ærkekonservative Audio Research gennemgik lidt af en fornyelsesproces, da Fine Sounds købte den traditionsrige (rør-) forstærkerproducent og lancerede flere nye produkter, end de havde gjort i over ti år.

Nu er Fine Sounds og senere McIntosh Group for længst ude af Audio Research, men den sprælskhed, som Livio Cucuzza og hans team introducerede med GS-serien, er stadig intakt.

Se bare den nye Audio Research I/50. En integreret 2 x 50 watt rørforstærker, der kan bestilles i en række farver.

Forstærkeren er bygget i Minnesota, ikke i Kina, og lyden er kvalitetssikret af selveste Warren Gehl, der angiveligt ikke lukker noget ud af laboratoriet, før lyden er, som den skal være i en Audio Research-forstærker.

Annonce

I/50 har fire line-indgange, hvoraf den ene er balanceret XLR, og der er også hovedtelefonudgang.

Men den kan også udstyres med et phono-modul med 42 dB gain til MM-pickupper (eller high-output MC) samt en DAC med indgange til optisk, koaksial og USB-tilslutning.

 

 

Annonce

 

Kabelterminalerne til højttalere har 4 og 8 ohm udgange, og forstærkeren betjenes med en fjernbetjening eller fra toppen af chassiset. Dér kan man også se fire (to par) 6550WE-vakuumrør fra russiske Sovtek, tre 6922-rør og to Lexie-rør, der viser valgt indgang og volumenniveau.

Audio Research GSi75 Audio Research viser, hvorfor den aldrende rørteknologi stadig er relevant.

Som alle moderne forstærkere fra Audio Research har den også automatisk bias-justering, hvilket gør det meget lettere at leve med en rørforstærker. Der vil også komme et perforeret bur til forstærkeren i samme Cerakote-udførelse, som man kan se på billederne.

Prisen på I/50 er opgivet til 5.000 dollars. Phono-modulet med MM-RIAA til 800 dollars, mens DAC-modulet først er tilgængeligt i 2022 og derfor ikke er prissat endnu. I/50 skulle være på lager inden for seks til otte uger.

Annonce

 

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.