TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Audio Pro Link2 giver dig nem og billig streaming

Streamer med USB, WiFi og Bluetooth.

forfatter
Publiceret 31/10/2022 - 17:45

Audio Pro Link2 er en enkel og billig måde at få streaming på. Den lille boks kobles til anlægget, og man kan derefter streame musik via Ethernet-indgangen, wi-fi eller Bluetooth.

Den har også en analog stereoindgang til andre lydkilder, såsom en cd-afspiller, pladespiller eller andre ting. Man kan tilslutte den til systemet enten via et par analoge udgange eller digitalt med en optisk eller koaksial tilslutning.

Audio Pro Link2 3
Audio Pro Link2. (Foto: Audio Pro)

Man kan også streame i flere rum med AirPlay2 eller Google Cast, og har man trådløse højttalere fra Audio Pro, kan de tilsluttes trådløst med Link2. Audio Pro Link2 har desuden fire knapper på toppen, hvor man kan lagre de fire mest brugte lydkilder, så man har hurtig adgang til eksempelvis yndlingsradiokanalen eller forskellige play-lister.

USB-porten på bagsiden kan bruges til enten et USB-stik eller en harddisk med musik.

Audio Pro Link2 er på hylderne nu til ca. 2.000 kr.

Audio Pro Link2 2
Foto: Audio Pro

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Pladespiller helt i top Reloops flagskibspladespiller fortjener en plads hos alle vinylentusiaster, som sætter lydkvaliteten først.
lbpluss
Fuldt hus på Hi-Fi i Aarhus Efter tre års ventetid var der fyldt med både udstyr og gæster på den aarhusianske high end-messe.
lbpluss
Den fedeste pladespiller vi har testet Det eneste problem med Audio-Technicas jubilæumspladespiller er, at du ikke kan få fat i den.
Fantastisk velspillende streamingreceiver Receiveren fra Yamaha kan alt, den ligner en million, og den lyder fænomenalt godt.
lbpluss
Musikstreameren, som spiller alt - og driver dine hovedtelefoner FiiO R7 er en stationær musikstreamer, som kan næsten alt. Takket være Android-operativsystemet.
Følg Lyd & Billede