Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Arcam overrasker med tre nye streamingprodukter

På High end-messen I München præsenterede Arcam tre spændende nye produkter i sin nyeste Radio-serie: Arcam Radia ST25, SA35 og SA45.

Skrevet af / 15/05/2024 - 10:01
Arcam overrasker med tre nye streamingprodukter

Med nytilkomne Radia ST25, SA35 og SA45 øger Arcam det nye Radia-sortiment fra fem til otte modeller. Hidtil har serien bestået af A5-, A15- og A25-forstærkerne, CD5-pladespilleren og ST5-musikstreameren. Med de tre nye produkter får hele serien straks et mere moderne udtryk.

Arcam ST25
Radia ST25. Foto: Arcam

Arcam Radia ST25

For mange vil stjernen i den nye trio være Arcam Radia ST25; en digital lydafspiller målrettet til folk med eksisterende separate lydsystemer eller dem, der ønsker at opbygge et nyt Radia-system fra bunden. ST25 har en ny digital lyd- og streamingplatform, en strømforsyning med en nyudviklet ringkernetransformator og en forbedret brugergrænseflade med en lækker, højopløst farveskærm.

Radia SA35-resized
Radia SA35. Foto: Arcam

Arcam Radia SA35 og SA45

Radia SA35 og SA45 er derimod streamingforstærkere baseret på den nyeste streamingplatform og Arcams eminente klasse G-forstærkerteknologi. Disse alsidige enheder passer ind i både traditionelle og moderne lydopsætninger; der er f.eks. en MC/MM phonoindgang med omskifter til vinylentusiasterne og HDMI ARC lydretur for tilslutning til TV’et. Og med tovejs aptX Adaptive Bluetooth er det nemt at streame musik direkte til anlægget fra din mobil eller fra anlægget til dine trådløse hovedtelefoner.

Topmodellen af de to er Radia SA45. Med fuldt balancerede digitale og analoge signalveje, en ny strømforsyning og hele 180 watt pr. kanal i 8 ohm og 300 watt i 4 ohm er dette et kraftværk af en alt-i-ét-forstærker. SA35 er heller ikke at kimse ad med 120 watt pr. kanal i 8 ohm og 220 watt i 4 ohm og en tiltalende 6,5-tommers højopløst skærm.

Arcam Radia SA45(2)-resized
Radia SA45. Foto: Arcam

Dirac Live

Som om alt dette ikke var nok, er både SA35 og SA45 udstyret med Dirac Live-rumkorrektion for at optimere lydoplevelsen i lige netop dit lytterum. Hver model leveres desuden med en målemikrofon og en fjernbetjening, som gør kalibreringen til en leg.

Arcam Radia ST25, SA35 og SA45: Pris og tilgængelighed

Vi er meget begejstrede over, hvad de nye produkter har at byde på. Selv om vi må vente til september med at få fingrene i dem, er der ingen tvivl om, at Arcam har givet os noget at se frem til.

Priserne er 1.799 euro for ST25, 3.499 euro for SA35 og 4.999 euro for SA45.

Dansk forhandler er Bülow Steensen.

Mere info: arcam.co.uk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Revuelto får bedre lyd

Streamer og streamingforstærkere fra Arcam

Guitarformet kendis-pladespiller

Heftig mono-topmodel fra Mola Mola

Dansk debut i særklasse

Nu har de lavet en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbage

Den så vi ikke komme

Polsk hi-fi er en ting

Denne har du næppe set før

Specialmodel i Lamborghini-farver

Scroll to Top