Apple Music nu også på Sonos

Apples streamingtjeneste bliver integreret i Sonos. I første omgang i form af en offentligt tilgængelig prøveversion.

Foto: Sonos

Hvis du er en af de mange, der har meldt sig under fanerne på Apples streamingtjeneste, og samtidig er ejer af et multirumssystem fra Sonos, er der godt nyt i vente. Nu føjes Apple Music nemlig til den lange liste af tilgængelige musktjenester i Sonos.

Fra 15. december er det muligt at deltage i en offentlig betatest af Apple Music-integrationen på Sonos. Den offentlige betaversion giver mulighed for at styre Apple Musics mange funktioner via Sonos-app’en på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og Android-telefoner og afspille den i et eller flere rum i hjemmet. Den fulde version bliver offentligt tilgængelig i starten af 2016.

Foto: Apple

Introduktionen af Apple Music markerede et vendepunkt for streaming og dens udbredelse. Og vi er beærede over, at kunne levere Apple Music til Sonos-ejere i hele verden,” siger medstifter og administrerende direktør hos Sonos, John MacFarlane.“

Apple Music har siden lanceringen i sommer fået en stor andel af markedet for streamet musik. I udgangen af oktober havde tjenesten 6,5 millioner betalende brugere, og endnu andre 8,5 millioner var i gang med den gratis tre måneders prøveperiode.

Læs mere om Apple Music på Sonos’ blog.

Foto: Apple

Artikelfoto: Sonos

Les videre
Exit mobile version