Analogfest hos System Audio

Få opdateret pladesamlingen når 20 pladesamlere sælger ud af deres righoldige lagre.

Hos System Audio i Roskilde beskæftiger de sig normalt mest med det sidste led i afspillekæden, nemlig højttalere. Lørdag d. 25. april er imidlertid helliget det første led, nemlig selve kilden. Det sker ved en plademesse, hvor man kan kigge, krejle og købe vinylplader.

Fabrikken har allieret sig med 20 vinylentusiaster, der sælger af deres store og varierede pladesamlinger. Nogle har sjældne udgivelser og dyre samleobjekter med, men der vil også være titusinder af plader til mere tilgængelige priser. Plademessen foregår på højttalerfabrikkens lager, hvor musikelskerne vil være omgivet af 5.000 højttalere, der ligger klar til at blive afskibet til kunder i hele verden.

Ud over plademessen vil der være aktiviteter i løbet af dagen. Man kan høre forfatteren Jan Poulsen, som skrev biografien “Eik Skaløe. Spejder og Steppeulv”, fortælle om tilblivelsen af Steppeulvenes eneste LP, “Hip” fra 1967, samt de “nye” optagelser. Man kommer også til at kunne høre eksempler fra den kanoniserede plade. Man kan købe Jan Poulsens bog til en særlig plademessepris og få den signeret af forfatteren.

Man kan – selvfølgelig – også høre om lyd og navnlig højttalere dagen igennem.

Arrangementet varer fra 11 til 14, og man kan læse mere her.

Les videre
Exit mobile version