TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Akubarik på demo

Linn præsenterer Akubarik, en fuldt aktiv højttaler. Og der er demo hos Scala HiFi.

forfatter
Publiceret 09/06/2013 - 12:04

Den nye Akubarik-højttaler fra Linn siger man er resultatet af 40 års viden og knowhow. Akubarik en fuld aktiv gulvhøjttaler, så du blot skal tilslutte en signalkilde og en forforstærker for at få et enkelt og vellydende musiksystem. Højttalerne skal kun bruge strøm og signalkabel. Forstærkermodulet og aktivkortene er placeret på samme printkort og er integreret i højtaleren. Det skaber den kortest mulige signalvej og minimerer risikoen for støj.

I bassen er Linn gået tilbage til sine rødder og har videreudviklet på sit isobariske bas-system, hvor to bas-enheder sidder lige efter hinanden. Bas-systemet er integreret i den nederste del af højttaleren. Ligesom i topmodellen Klimax 350A benytter Akubarik den specialudviklede 3K-enhed til at huse mellemtonen, diskanten og super-diskanten. På grund af enhedernes tætte placering virker det som om, lyden kommer fra ét samlet sted hvilket giver fin horisontal spredning for bedst mulige lydoplevelse uanset hvor du sidder i rummet.

Linn Akubarik fås i hvid, sort ask, rosentræ, kirsebær, valnød eller eg. Desuden er det muligt at tilvælge højglans i mere end 200 forskellige farver. 3K-enheden fås i sort eller sølv. Foden er i sortmalet stål. Pris for Akubarik (pr. stk.) kr. 71.500,-

Linn Akubarik event torsdag d. 13/6 kl. 19.00

Scala HiFI vil gerne invitere alle interesserede til en speciel præsentation af den nye Linn Akubarik højttaler torsdag d. 13. juni kl. 18.00. Her får man besøg af Niels Hoelscher fra Linn, som vil fortælle om de spændende løsninger i den fuld aktive Akubarik højttaler. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig på mail aarhus@scalahifi.dk.

www.scalahifi.dk

Akubarik-Wal-3Q-SlvPod_web-res

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend