TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Aktiv og trådløs

De kuglerunde højttalere fra Elipson med det træffende navn Planet findes nu i aktiv og trådløs udgave med indbygget forstærker.

forfatter
Publiceret 20/11/2012 - 11:58

Mange har forsøgt sig med runde højttalere, men ofte har udseendet ikke stået i forhold til lyden. Eller omvendt. Franske Elipson har lavet kuglehøjttalere siden 1969 og lykkes bedre end de fleste.

Planet LW er en aktiv højttaler med indbygget forstærker, og den har trådløs tilslutning, således at man kan streame musikken fra en iPad direkte til højttalerne.En kompakt 50 w forstærkermodul med B&O´s ICE Power-teknologi sidder i hver højttaler, og den aktive drift har flyttet basfrekvensen yderligere ned til 42 hz.

Indvendig i højttaleren, som leveres i sort, hvid eller rød, sidder en 16,5 cm bas og en 25 cm diskant, og på bagsiden er der tilslutning for strøm og trådløse sendere. En USB-sender, som tilsluttes pc´en, og en til iPhone eller iPad. En fjernbetjening følger også med. Det samme gør aluringen, som højttalerne står på.

Højttalerne er tilgængelige nu og koster 13.999 kroner parret, alt inkluderet. Gulv, væg eller loftstativ koster ekstra.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend