TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

AirPlay-højttaler fra Pure

Pure Contour 200i Air streamer musik trådløst fra din iDims eller iTunes.

forfatter
Publiceret 22/10/2012 - 10:47

Pure lover ”rigtig god lyd” med Contour 200i Air, som med sit design passer lækkert ind i mange rum.

Via iTunes kan du streame til én eller flere AirPlay-højttalere, således at du kan få huset fyldt af lyd. iDimser som iPhone og iPad kan i udgangspunktet kun sende til én højttaler ad gangen, men der findes måder at kommer udenom dette på. For eksempel kan du installere AirFoil og Banana Tunes på din Mac. En forklaring på, hvordan det virker, finder du her.

Contour 200i har en indbygget forstærker på 36 watt, som kan betyde nok så kraftig lyd. En digitaludgang findes også, således at du kan tilslutte den til hi-fi anlægget via en digitalkonverter.

Praktisk nok har højttaleren også en dock, således at iPhone, iPod eller iPad kan dockes og lades mens de spiller.

Pris: 2.599,- kroner.

pure.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend