TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Åbent hus hos High-Performance

High-Performance Audio inviterer til åbent hus i det nye showroom i Roskilde d.18-19/1

forfatter
Publiceret 10/01/2013 - 10:39

“Med stor fornøjelse inviteres du hermed til åbent hus i det nye showroom i Roskilde”, siger Morten Eskildsen fra High-Performance Audio. Datoen er sat og showroomet vil være helt færdigt og klart til fejring med “lidt godt til ganen, nogle spændende produkter og muligheden for at møde ligesindede”.

Du må meget gerne tilmelde dig på info@high-performance.dk, således at Morten er sikker på, at der er rigeligt med forplejning …

Det hele sker fredag den 18. januar fra kl. 15 til 19 og lørdag den 19. januar fra kl. 10 til 15. Adressen er Langebjergvænget 19 D, 1. sal, 4000 Roskilde.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend