itemprop

Aarhus’ hi-fi-messe sætter rekord

Når Sound Society-messen slår dørene op i den kommende weekend, er både antallet af udstillere og demosuiter langt større end hidtil.

Den jyske hovedstad bliver i den kommende weekend rammen om hi-fi-udstilllingen SoundSociety. Og det er en stolt arrangør, som vi fanger på telefonen, forud for messen.

Det er kulminationen af en vision. Vi har skabt en international lydudstilling i de mest luksuriøse rammer lige midt i Aarhus,” siger Claus Bülow, der er initiativtager til SoundSociety.

Det er tredje gang, messen løber af stabelen, og ligesom tidligere sker det på Hotel Royal lige midt i centrum af Aarhus, med domkirken som nærmeste nabo. Men både antallet af udstillere og den plads, som de har fået til rådighed, er vokset. Faktisk er der halvanden gange så mange suiter som i fjor.

Læs også Messebilleder fra Sound Society 2019 Fuldt hus, da Hotel Royal for anden gang var rammen om den aarhusianske high-end-messe.
 data-srcset

Så vidt jeg ved, er vi dermed den største hi-fi-udstilling i Skandinavien under ét tag,” siger Claus Bülow. Han mener endvidere, at udstillingen også i international målestok er unik derved, at alle udstillerne får de samme gode forhold at demonstrere under. De næsten ens suiter, alle med bløde tæpper og tunge gardiner, giver i følge Claus Bülow noget nær ideelle akustiske forhold for det tunge grej.

Erfarne debutanter

Listen af udstillere og mærker er lang, men omfatter blandt andre Hi-Fi Klubben, Buchardt, System Audio, Lyngdorf, AV-connection, Bowers & Wilkins, Gryphon, Audiovector og JBL. Dem har vi alle set før, og glæder os til at se dem igen. Helt “ny” deltager er til gengæld Bang & Olufsen, som vi ikke kan mindes at have set på en dansk hi-fi-udstilling i en menneskealder. Og de vil tage det helt tunge grej med. Også Ortofon og Scan Speak vil være at se. Så der er udsigt til at at få pladen fuld, når det gælder danske hi-fi-producenter.

Selv om vi er et lille land, er der mere end 50 danske firmaer, der lever af hi-fi. Det ser vi som et tegn på, at interessen for god lyd er på vej tilbage,” siger Claus Bülow.

På udstillingen vil der være lydsystemer fra 2.000 kroner og op til 5 millioner kroner, så alle burde kunne være med. Man kan læse mere om udstillingen her.

annonce

SoundSociety er åben lørdag d. 29. februar og søndag d. 1. marts, begge dage kl. 11.00 – 17.00. Vi vil selvfølgelig også være til stede på udstillingen og rapportere om indtrykkene derfra.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

 data-srcset

Alt du har brug for på hjemmekontoret!

Vi på Lyd & Billede arbejder skam også hjemmefra. Kom med hjem til Gråbein og få tips til, hvordan du gør dit hjemmekontor til et underholdningscenter.

Scroll til toppen