TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

350 w forstærker med DAC

Wadia Intuition 01 er en hypermoderne integreret forstærker. Med integreret digitalkonverter og masser af muskler, skal den være godt egnet til dagens high-end systemer.

forfatter
Publiceret 16/01/2013 - 14:53

I modsætning til Devialet D-Premier har Intuition 01 ikke indbygget riaaforstærker til pladespiller , men alt andet er på plads i Intuition 01. Her får man ikke mindre end syv digitalindgange plus to analoge indgange til lyd og meget respektable 350 w per kanal. I 4 ohms belastning.

Forstærkeren bruger klasse D teknologi, som kort fortalt får et analogt forstærkertrin til at opføre sig digitalt, hvor transistorerne skifter mellem af og på omtrent som 0 og 1 i en digitalstrøm.

Det skal holde forvrængningen meget lav og gøre forstærkeren mere effektiv. Wadia bruger sin egen udviklede Delta-Sig Master kreds, som arbejder med ekstrem høj frekvens for at undgå digitalstøj i lydsignalet.

Digitalkonverteren, som behandler musiksignalet fra digitale lydkilder, bruger en 32 bit ESS 9018 Sabre digitalkonverter, som kan betragtes som ledende blandt DAC´er nu om dage og absolut state-of-the-art.

Konverteren støtter op til 192 kHz/24 bit lyd på alle digitalindgange, undtaget USB-indgangen, som har støtte for 384 kHz/32 bit signalbehandling og den anderkendte DSD-standard til lydoptagelse.

Spændende sager altså, og Wadia Intuition 01 er absolut noget at se frem til at få på testbænken. For det store spørgsmål er, vil den lyde bedre end D-Premier?

TECHNICAL SPECIFICATIONS

  • Power: 350W + 350W , 1%THD , Load 4 Ohm
  • Upsampling: 1.536 MHz Wadia Delta-SigMaster IIR/FIR 32 bit upsampling algorithm
  • Digital to analog: 32bit ESS 9018 SabreDAC Industry Reference
  • Frequency response: 3hz – 45khz (-3db) for 1w @ 8 ohm
  • S/N: 113dbA (20-20k hz A weighted)
  • Jitter: below 1pS RMS
  • Distortion: < 0,005% (THD, DIM, SMPTE)
  • 7 Digital Inputs: 1xUSB, 1xTOSLINK Optical, 2xWadialink(I2S), 1xAES/EBU, 2x Coaxial S/PDIF (RCA) , 2x Analog

Industridesigner Livio Cuccuza har stået for formgivningen, og forstærkeren kan leveres i anodiseret sort, eller børstet stål, som vist her:

Kommentarer

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend