Nyhed

Håndlavede stereomøbler

Funktionelle møbler til anlægget vokser ikke på træerne, men Nova Design er inde på noget.
forfatter

Mange af nutidens stereomøbler er lavet til en anden tid. Det ser nemlig ud, som om mange producenter ikke er kommet videre fra dengang, hvor alle havde et tv. Dermed er møblerne ikke dimensioneret til fladskærme. Men danske Nova Design har forsøgt at tage hensyn til udviklingen med deres håndlavede møbler.

De er ikke så smalle på den korte led, at de ikke er dybe nok til dem, der har store forstærkere, og de fås i flere størrelser og udførelser.

(Foto: Nova Design)

Nova Design får møblerne lavet i hånden hos møbelsnedkere rundt om i Europa, og det er muligt at bestille møbler efter mål. De laver også andre møbler, lamper, duge og andre interiørting, men det er primært stereomøblerne, der har fanget vores interesse.

(Foto: Nova Design)
(Foto: Nova Design)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.