Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Garmin kombinerer det klassiske med det smarte

Skrevet af / 03/02/2023 - 21:31
Garmin kombinerer det klassiske med det smarte

Det nye vivomove Trend er designet til at ligne et analogt ur med tikkende visere, og har et skjult display, der kun vises, når du har brug for det. Når du bruger urets touchscreen, tilpasser viserne sig, så du nemt kan se sundhedsstatistikker og notifikationer.

Uret fungerer fint både med Android og iOS, og har du synkroniseret uret og mobiltelefonen, kan du endda modtage og læse sms’er, se opdateringer fra sociale medier, modtage mails med mere direkte på uret, uden at skulle tage mobilen op af lommen. Takket være Garmin Pay er der også en kontaktløs betalingfunktion i uret, så du kan betale for en spontan latte, selv når du har efterladt din pung derhjemme.

“vívomove Trend er designet til at skabe en sofistikeret balance mellem mode og funktionalitet, der passer til alle lejligheder,” siger Susan Lyman, global chef for forbrugermarkedsføring hos Garmin. “Dens lille størrelse og elegante design, samt den smarte og innovative funktionalitet til sundhed og motion, gør vívomove Trend til dit perfekte ekstraudstyr.”

vivomove Trend
vivomove Trend fås i flere farver, og har en rustfri stålkasse kombineret med et behageligt silikonearmbånd. Du kan også designe din egen vívomove Trend ved at vælge de armbånd og etuier, du bedst kan lide. (Foto: Garmin)

Dit helbred

vivomove Trend har Garmins Body Battery-energiovervågning, der guider dig til de bedste tidspunkter for hvile og aktivitet. Der er også søvnovervågning, som hver morgen giver dig personlige point for nattesøvnen, pulsmåling, vejrtrækningsdata, m.m.

Uret kan registrere, når du er stresset og give dig en påmindelse om, at det er tid til at koble lidt af – eventuelt ved hjælp af den indbyggede åndedrætsøvelse.

Du kan bruge Garmin Connect-app’en til at spore din menstruationscyklus eller graviditet. Log symptomer, få tips til øvelser, lær mere om, hvad du bør spise, og meget mere. Du kan bruge Women’s Health-app’en på dit ur til at se og logge detaljerne direkte på dit håndled.

vívomove Trend er efter sigende i stand til at vurdere din metaboliske alder, hvor din kronologiske alder, hvilepuls, aktivitet pr. uge og BMI eller kropsfedtprocent – altså dit stofskifte – tages i betragtning for at vurdere, om din krop er ældre eller yngre end din faktiske alder. Du får også tips til, hvordan du kan sænke din metaboliske alder.

Din træning

Batteritiden uppges till upp till fem dagar i smartwatchläge och klockan går att ladda trådlöst via de flesta qi-certifierade laddningsplattor.

Forskellige aktivitetsprofiler såsom styrketræning, yoga, løb, m.m., er tilgængelige i uret. Og koblet til mobiltelefonen kan du bruge telefonens GPS til mere præcis afstandsmåling, hvis du for eksempel er ude at gå eller cykle.

Uret tæller skridt, antal trapper, forbrændte kalorier, intensitetsminutter og meget mere.

Batteritiden er angivet til at være op til fem dage i smartwatch-tilstand, og uret kan oplades trådløst via de fleste Qi-certificerede ladeplader.

Pris og tilgængelighed

Prisen er omkring 2.599 kr., og uret burde kunne købes nu.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top