Nyhed

Microsoft lancerer Xbox Series X Replica “Mini Fridge”

Nu slipper du for at afbryde dine gaming-sessions for at hente drikkevarer: Microsoft har lavet en Xbox-replika i køleskabsform!

Det måtte jo bare komme: Et køleskab med Xbox-udseende.

Hvis der er noget, gamere kan lide, så er der gadgets og tilbehør, der kan forbedre spiloplevelsen! Microsoft har teaset om det såkaldte Xbox Mini Fridge tidligere i år; nu meddeler de, at køleskabet vil blive sat i produktion, og på enkelte markeder bliver det tilgængeligt allerede i december 2021.

Xbox Mini Fridge

Minikøleskabet laves i samarbejde med Ukonic og giver ny mening til udtrykket “Xbox and chill”. Design, form og belysning er lavet, så køleskabet ligner en Xbox Series X-konsol så meget som muligt.

Køleskabet kan rumme op til 12 dåser af din yndlingsdrik og har to hylder i døren. På forsiden af minikøleskabet er der også en USB-port til opladning af enheder og en DC-strømadapter, der gør, at det også kan fungere, når du er på farten.

Læs også Se lige den her Xbox-controller! Microsoft lancerer nyt tilbehør til nostalgiske Xbox-fans.

Pris og tilgængelighed

Xbox Mini Fridge vil koste 99,99 dollars i USA. Det kan forudbestilles fra den 19. oktober med levering i december. Det er foreløbig usikkert, om køleskabet kommer til Norden, men Xbox’ norske pressekontor oplyser følgende:

“Vi arbejder på at gøre Xbox Mini-køleskabet tilgængeligt for så mange fans som muligt og vil fortsætte med at udvide tilgængeligheden i 2022 – forudsat at vi kan opfylde lovkravene på de respektive markeder.”

Så måske engang i 2022?

Mere info: xbox.com

Les videre
Exit mobile version