TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Xbox One med 4K UHD lækket før lancering

Få dage før Microsofts forventede afsløring er der spionfotos af Xbox One S løs på nettet.

forfatter
Publiceret 13/06/2016 - 13:34

Medlemmer af forumet NeoGAF har lagt flere billeder på nettet af, hvad der skulle være Xbox One S, en stærkere og slankere version af den populære spillekonsol Xbox One.

Den nye konsol bliver angiveligt 40 procent mindre end den oprindelige – og hvid i stedet for sort. Strømforsyningen er flyttet fra ydersiden til inde i boksen, hvilket gør det ekstra elegant.

Men vigtigst, og hvad vi alle har ventet på, er, at den vil understøtte 4K Ultra HD-video og indhold med High Dynamic Range (HDR), for yderligere smæk på højlys og skygger.

En 2 TB harddisk, en strømlinet controller og en holder til lodret placering medfølger.

Pris og lanceringsdato samt flere tekniske detaljer må vi vente på til Microsofts officielle afsløring, der kommer til at ske i denne uge.

Kilde: Engadget

(Artikelfoto: Lækage fra NeoGAF-brugere)

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend