TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Xbox genstarter konsollen med One

Den nye konsol fra Microsoft får navnet One og vil være en komplet underholdningsmaskine til både spil, tv, film og musik.

forfatter
Publiceret 21/05/2013 - 23:48

Microsoft har her til aften lanceret deres næste skridt inden for konsoller, der blot går under navnet Xbox One. Konsollen er ud fra billederne at dømme en større firkantet sag, der ud fra deres udsagn vil tage dit tv op til et nyt niveau.

Konsollen er noget ulig Sonys tidligere annoncering mere rettet på rendyrket underholdning og ikke kun spil. Det betyder, at dit tv vil blive tilsluttet gennem din konsol, så man på den måde både kan styre spil, film og tv via Xbox One.

Sammen med en langt mere avanceret Kinect vil man kunne styre det hele med stemme og bevægelse, hvor Microsoft selv lover, at både kameraet og mikrofonen er blevet optimeret til at opfange langt flere ting.

Stemme på dansk
Nu kan du sige ‘Xbox, on’ og så tænde det hele samlet, da fjernsynet også er forbundet via konsollen. Herfra kan man endda skifte kanal ved at sige hvilken kanal man vil se. Hvor godt det virker på dansk venter vi endnu på at se, men den danske Xbox-afdeling oplyser, at det kan lade sig gøre.
Konsollen har fået noget af et løft hvad angår indmad. Med 8-kerner i processoren, 500 GB harddisk, 8GB RAM, USB 3.0 og Blu-ray, så er der noget for de fleste. Kameraet er i fuld HD-opløsning og skulle kunne opfange det meste – selv hjerteslag, der derved kan blive brugt meget mere intensivt i fitness-spil.

Indmaden ses også, når der skiftes mellem funktioner eller køres multitasking, hvor man både kan se film eller spille spil og så samtidig være på Facebook eller Twitter. Et skift mellem at se tv, se film, spille spil eller høre musik skulle også kunne gøres så hurtigt som at knipse.

Hvad angår spil så er der flere eksklusive og meget lækre titler på vej. Et nyt spilkoncept der blander tv-serie og spil er Quantum Break, der ser utrolig flot ud, det samme gør Call of Duty: Ghosts, der har fået manden bag film som Syriana og Traffic med ombord.

Microsofts eget spilstudie kunne love, at der vil komme 15 nye spil fra deres hånd inden for det første år, hvor otte af dem vil være helt nye spilserier. Og når vi snakker om serier, så kunne Microsoft annoncere en helt ny Halo tv-serie fra Steven Spielbergs hånd. Det skal nok få nogle fans af Halo-spilserien op af stolen.

Selve konsollens pris og lancering ved vi sikkert først mere om, når de afslører mere til E3 mandag den 10. juni.

Denne artikel bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend