Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

WiMP tilgængelig i Windows Store

WiMP har endelig lanceret sin app, som understøtter Surface og andre Windows-tablets, samt PC'er med Windows 8 og 8.1.

Skrevet af / 31/10/2013 - 14:40
WiMP tilgængelig i Windows Store

Nu kan brugere af Windows Surface-tabletten omsider få den færdige WiMP-app, og dermed få fuld adgang til streamingtjenesten, ligesom Apple- og Android-brugere har kunnet i lang tid.

Med den nye app får man adgang til det redaktionelle indhold i WiMP-tjenesten, hvor man finder alt fra daglige nyheder og anbefalinger til playlister og komplette albums. App’en giver også mulighed for at dele musik, og søge efter musik i det fulde katalog med over 20 millioner sange. App’en understøtter desuden det nye HiFi-abonnement, som lader dig streame musik i cd-kvalitet.

“Vi synes, det er meget spændende et se, hvordan vores redaktionelle indhold vises frem i Windows-app’en, med en lækker præsentation, som vi tror brugerne vil sætte stor pris på. For eksempel kører vi nu et high fidelity-tema, hvor vi fejrer god lyd og opfordrer vore brugere til at høre på gode albums fra A til Å i WiMP, siger Sveinung Rindal, som er global redaktionschef i WiMP.

apps.microsoft.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top