Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Voddler lancerer lovlig filmdeling

Upload dine egne film og del med dine venner.

Skrevet af / 22/04/2013 - 14:01
Voddler lancerer lovlig filmdeling

Videotjenesten Voddler har haft mange måder at betale og købe film på nettet på. Man har kunnet leje, købe eller abonnere. Nu lancerer man næste skridt ved navn LiveShelf. Det er din egen videohylde, hvor du kan samle dine favoritfilm.

Bag kulisserne er det en distributionsplatform, hvor det skal blive nemmere for filmselskaber og indholdsejere at gøre deres titler tilgængelige. De kan efterfølgende vælge, om filmene skal kunne købes, lejes eller indgå i abonnementstjenesten.

Men det unikke er, at brugerne kan lave kopier af deres købte film og uploade dem til tjenesten. På den måde har man sin filmsamling let tilgængelig og samlet på et sted. Endnu mere unikt er, at man har ret til at dele filmene til et begrænset antal venner. Denne tjeneste kommer til at koste ekstra, og filmselskaber får en del af kagen og har derfor givet deres tilladelse til dette ifølge Voddler.

Ved lanceringen tilbyder man ubegrænset lagringsplads til at uploade film og ubegrænset ViewShare til dine venner den første måned.

Tjenesten lanceres nu i Norden samt Spanien, med resten af Europa og Rusland i løbet af ugen, efterfulgt af Nord- og Sydamerika samt Asien de kommende uger.

www.voddler.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top