TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Voddler lancerer lovlig filmdeling

Upload dine egne film og del med dine venner.

forfatter
Publiceret 22/04/2013 - 14:01

Videotjenesten Voddler har haft mange måder at betale og købe film på nettet på. Man har kunnet leje, købe eller abonnere. Nu lancerer man næste skridt ved navn LiveShelf. Det er din egen videohylde, hvor du kan samle dine favoritfilm.

Bag kulisserne er det en distributionsplatform, hvor det skal blive nemmere for filmselskaber og indholdsejere at gøre deres titler tilgængelige. De kan efterfølgende vælge, om filmene skal kunne købes, lejes eller indgå i abonnementstjenesten.

Men det unikke er, at brugerne kan lave kopier af deres købte film og uploade dem til tjenesten. På den måde har man sin filmsamling let tilgængelig og samlet på et sted. Endnu mere unikt er, at man har ret til at dele filmene til et begrænset antal venner. Denne tjeneste kommer til at koste ekstra, og filmselskaber får en del af kagen og har derfor givet deres tilladelse til dette ifølge Voddler.

Ved lanceringen tilbyder man ubegrænset lagringsplads til at uploade film og ubegrænset ViewShare til dine venner den første måned.

Tjenesten lanceres nu i Norden samt Spanien, med resten af Europa og Rusland i løbet af ugen, efterfulgt af Nord- og Sydamerika samt Asien de kommende uger.

www.voddler.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend