Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Udforsk byens farver

Den danske scenograf Sune Saabye har rejst rundt i 12 byer og fanget deres typiske farver.

Skrevet af / 19/03/2013 - 08:08
Udforsk byens farver

Hans billeder med de mange farver fra de byer, han har besøgt, er siden havnet i app´en ”Colors of”, hvor man kan udforske de smukke billeder og fascineres af de inspirerende farver.

– Jeg har altid været fascineret af farver. Farver angriber konstant vores sind og fremkalder følelser. Farver kan ændres og påvirkes og defineres bedste i de sammenhænge, de opleves, siger Sune Saabye.

Photo_5-460x345

Men det er ikke bare en fotosamling. Designere, arkitekter og scenografer, som har brug for at finde den rette farve til et projekt, kan hente værdierne ud som CMYK eller RGB.

Byerne, der findes, er Barcelona, Bologna, Havana, Krakow, København, Livigno, London, Paris, Rom, Salerna, Skagen og Trinidad. Flere kommer.

Hent “Colors of” gratis på App Store

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top