TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Twitter lancerer musiktjeneste

Twitter opkøbte sidste år musiktjenesten We Are Hunted og har siden arbejdet med en ny musikapp. Snart er den klar.

forfatter
Publiceret 21/03/2013 - 09:57

Sidste år anskaffede Twitter sig musiktjenesten We Are Hunted og bruger teknologien til at udvikle en egen musikapp.

Tjenesten skal kaldes Twitter Music og rygtet siger, at tjenesten kommer til Apple-enheder via iOS omkring månedsskiftet. App´en foreslår kunstnere og sange baseret på forskellig information om brugeren, blandt andet hvilke personer vedkommende følger på Twitter. Sangene streames til app´en via SoundCloud.

Social musik
Teknologien bag tjenesten We are Hunted blev udviklet af fire australiere i 2009. Den blev tilgængelig blandt andet via apps´ene Music Hunter til iPad og SuperSonic til iPhone. Tjenesten laver Bilboard-agtige musiklister ved hjælp af information fra bloggere, sociale medier, diskussionsfora og BitTorrent og lader brugerne streame musik, lave spillelister og dele deres favoritter via sociale medier.

Den kommende twitter Music-app skal have knapper til foreslået musik (”Suggested”), populær musik (”Popular”), spiller nu (”Now Playing”) og fremadstormende kunstnere (”Emerging”). ”Suggested” lister sange og kunstnere baseret på kunstnere og andre Twitter-brugere vedkommende følger på Twitter. ”Now Playing” fanger tweets fra folk som brugeren følger med hashtag’en ”Now Playing” i nylige tweets. ”Popular” lister populære sange meget diskuteret på Twitter, og ”Emerging” præsenterer selvfølgelig fremadstormende kunstnere.

App´en skal komme i slutningen af marts, sandsynligvis først til iOS og derefter til Android. Twitter er nu også omsider kommet til Windows Phone 8, og dermed regner vi med, at Twitter Music også kommer til dette operativsystem.

Kilde:
cnet.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Følg Lyd & Billede
Send this to a friend