Actionkameraer

GoPro har udgivet en ny app til Apple Watch, der giver dig kontrol over actionkameraet, og de lancerer snart deres første drone.
forfatter

Det er næppe sandsynligt, at du vil være i stand til at flyve den kommende GoPro-drone fra et Apple Watch, men du kan i det mindste starte og stoppe optagelsen og tagge scener under optagelser fra håndleddet.

For mere kontrol over actionkameraet må man ty til mobil-app’en. Her kan du se film, se taggede scener som HiLights, hente stillbilleder ud fra videostrømmen, styre alle funktioner på GoPro-kamerat, og meget mere.

Se GoPro-app’en til iOS her.

Hvad var det med den der drone?
Den er god nok. GoPro arbejder – selvfølgelig  – på en drone. Det bliver naturligvis en drone, som filmer, men vi ved ikke endnu, om det bliver en 4K- eller HD-drone. Men du vil kunne styre den som en normal drone.

Det skulle være kompakt og foldbar for let transport, og lanceringen bliver i 2016.

Her kan du se en teaser-video fra GoPro om den kommende drone:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også