TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Spotify i din Volvo

Volvo, Ericsson og Spotify giver dig fremtidens bilstereo.

forfatter
Publiceret 08/03/2013 - 14:23

Volvos nye hardwareplatform, Sensus Connected Touch, giver dig helt nye muligheder i bilen. Den er baseret på Android, hvilket gør, at den kan opgraderes med nye funktioner og apps.

Et konkret eksempel er, at den lanceres sammen med Spotify, som lader dig streame musik via et 3G/4G-stick i USB-stikket eller via din mobiltelefon. For at gøre det trafiksikkert, kan du vælge sange med stemmen eller ved at trykke på den 7-tommers store skærm, som takket være IR-teknik også virker med handsker.

48257_1_5-460x344

Andre apps vil være Google Maps, Tuneln, iGo-navigation, og man har også adgang til en app-store. Apparatet uddeler også internetadgang via wi-fi til passagererne.

Sensus Connected Touch kommer til salg i maj og kan monteres i alle nye V40, V40 Cross Country, S60, V60, XC60, V70, XC70 og S80 og kan eftermonteres i visse modeller fra modelår 2011.

www.volvocars.se

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend