Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Spotify i din Volvo

Volvo, Ericsson og Spotify giver dig fremtidens bilstereo.

Skrevet af / 08/03/2013 - 14:23
Spotify i din Volvo

Volvos nye hardwareplatform, Sensus Connected Touch, giver dig helt nye muligheder i bilen. Den er baseret på Android, hvilket gør, at den kan opgraderes med nye funktioner og apps.

Et konkret eksempel er, at den lanceres sammen med Spotify, som lader dig streame musik via et 3G/4G-stick i USB-stikket eller via din mobiltelefon. For at gøre det trafiksikkert, kan du vælge sange med stemmen eller ved at trykke på den 7-tommers store skærm, som takket være IR-teknik også virker med handsker.

48257_1_5-460x344

Andre apps vil være Google Maps, Tuneln, iGo-navigation, og man har også adgang til en app-store. Apparatet uddeler også internetadgang via wi-fi til passagererne.

Sensus Connected Touch kommer til salg i maj og kan monteres i alle nye V40, V40 Cross Country, S60, V60, XC60, V70, XC70 og S80 og kan eftermonteres i visse modeller fra modelår 2011.

www.volvocars.se

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top