Nyhed

Spilmus designet af spillere

50 professioneller gamere var med i udviklingen, der stod på i to år

(Foto: Producent)

50 spillere og to års udviklingsarbejde tog det at udvikle den nye gamingmus fra Logitech, som netop er blevet introduceret. Logitech G PRO er designet af professionelle e-sports-udøvere. Musen er blevet til efter mere end to års udvikling i samarbejde med mere end 50 professionelle spillere verden over.

Knapperne på siden kan flyttes, så musen kan bruges med både højre og venstre hånd. Foto: Logitech G

 

Vi har altid ment, at det trådløse ville udvikle sig, så professionelle e-sport-udøvere kunne spille og vinde med vores trådløse udstyr,” siger Ujesh Desai, vicepræsident og general manager for Logitech Gaming.

I spil er præcis aflæsning af musens bevægelser afgørende, og Logitech G PRO er bygget over en sensor, kaldet HERO 16, der skulle være den bedste-sensor på markedet i dag, og kan overstige 400 IPS præcision og levere musefølsomhed op til 16,000 DPI.

Musen bruger Logitechs egen “Lightspeed” trådløse adapter, der giver en reaktionstid på 1/1000 sekund. Den trådløse USB-modtager kan gemmes inde i musen for nem transport. Musen har aftagelige venstre- og højreknapper på siderne, der giver lige gode forudsætninger for højre- og venstrehåndede. Den indbyggede RGB-belysning kan tilpasses ved hjælp af Logitech Gaming Software. Og har man en musemåtte, der undertstøtter Logitech Powerplay, kan musen oplades trådløst, imens man spiller.

Den trådløse USB-adapter kan “parkeres” i musen under transport. Foto: Logitech G

Pris og tilgængelighed
Logitech G PRO trådløs gamingmus kan købes fra august 2018 til en vejledende pris på 1.249 kroner.

Les videre
Exit mobile version