Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Spilmus designet af spillere

50 professioneller gamere var med i udviklingen, der stod på i to år

Skrevet af / 21/08/2018 - 11:26
Spilmus designet af spillere

50 spillere og to års udviklingsarbejde tog det at udvikle den nye gamingmus fra Logitech, som netop er blevet introduceret. Logitech G PRO er designet af professionelle e-sports-udøvere. Musen er blevet til efter mere end to års udvikling i samarbejde med mere end 50 professionelle spillere verden over.

Knapperne på siden kan flyttes, så musen kan bruges med både højre og venstre hånd. Foto: Logitech G

 

Vi har altid ment, at det trådløse ville udvikle sig, så professionelle e-sport-udøvere kunne spille og vinde med vores trådløse udstyr,” siger Ujesh Desai, vicepræsident og general manager for Logitech Gaming.

I spil er præcis aflæsning af musens bevægelser afgørende, og Logitech G PRO er bygget over en sensor, kaldet HERO 16, der skulle være den bedste-sensor på markedet i dag, og kan overstige 400 IPS præcision og levere musefølsomhed op til 16,000 DPI.

Musen bruger Logitechs egen “Lightspeed” trådløse adapter, der giver en reaktionstid på 1/1000 sekund. Den trådløse USB-modtager kan gemmes inde i musen for nem transport. Musen har aftagelige venstre- og højreknapper på siderne, der giver lige gode forudsætninger for højre- og venstrehåndede. Den indbyggede RGB-belysning kan tilpasses ved hjælp af Logitech Gaming Software. Og har man en musemåtte, der undertstøtter Logitech Powerplay, kan musen oplades trådløst, imens man spiller.

Den trådløse USB-adapter kan “parkeres” i musen under transport. Foto: Logitech G

Pris og tilgængelighed
Logitech G PRO trådløs gamingmus kan købes fra august 2018 til en vejledende pris på 1.249 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top