Nyhed

Spilmus designet af spillere

50 professioneller gamere var med i udviklingen, der stod på i to år
forfatter

50 spillere og to års udviklingsarbejde tog det at udvikle den nye gamingmus fra Logitech, som netop er blevet introduceret. Logitech G PRO er designet af professionelle e-sports-udøvere. Musen er blevet til efter mere end to års udvikling i samarbejde med mere end 50 professionelle spillere verden over.

Knapperne på siden kan flyttes, så musen kan bruges med både højre og venstre hånd. Foto: Logitech G

 

Vi har altid ment, at det trådløse ville udvikle sig, så professionelle e-sport-udøvere kunne spille og vinde med vores trådløse udstyr,” siger Ujesh Desai, vicepræsident og general manager for Logitech Gaming.

I spil er præcis aflæsning af musens bevægelser afgørende, og Logitech G PRO er bygget over en sensor, kaldet HERO 16, der skulle være den bedste-sensor på markedet i dag, og kan overstige 400 IPS præcision og levere musefølsomhed op til 16,000 DPI.

Musen bruger Logitechs egen “Lightspeed” trådløse adapter, der giver en reaktionstid på 1/1000 sekund. Den trådløse USB-modtager kan gemmes inde i musen for nem transport. Musen har aftagelige venstre- og højreknapper på siderne, der giver lige gode forudsætninger for højre- og venstrehåndede. Den indbyggede RGB-belysning kan tilpasses ved hjælp af Logitech Gaming Software. Og har man en musemåtte, der undertstøtter Logitech Powerplay, kan musen oplades trådløst, imens man spiller.

Den trådløse USB-adapter kan “parkeres” i musen under transport. Foto: Logitech G

Pris og tilgængelighed
Logitech G PRO trådløs gamingmus kan købes fra august 2018 til en vejledende pris på 1.249 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.