Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Sony sælger 1 million styk på 24 timer

Selvom Sonys nye spilkonsol endnu kun er kommet i butikkerne i USA og Canada, blev der langet intet mindre end 1 million eksemplarer af den nye maskine over diskene på blot 24 timer.

Skrevet af / 18/11/2013 - 16:25
Sony sælger 1 million styk på 24 timer

Siden 15. november har PlayStation 4 været på hylderne hos diverse elektronikforretninger i USA og Canada, og Sony har nu løftet sløret for, hvor mange eksemplarer af konsollen, der blev langet over disken de første 24 timer, maskinen var til salg. Tallet er imponerende 1 million styk.

PlayStation 4 kommer til salg i Europa, herunder i Danmark, fra den 29. november, og Sony regner med at have solgt fem millioner styk af konsollen inden marts måned næste år.

Det er dog ikke kun rosenrøde meldinger, vi modtager fra de amerikanske medier. Mange købere melder åbenbart om problemer med deres nyindkøbte PS4. Således skulle nogle brugere have oplevet, at den tilsluttede tv-skærm forbliver sort – altså ikke viser noget billede – selvom konsollen er korrekt tilsluttet. Angiveligt skulle det være en falsk monteret metaldims i nærheden af konsollens HDMI-udgang, som forårsager denne fejl, og Sony garanterer, at det kun drejer sig om ganske få enheder, som skulle være berørt af fejlen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top