Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Sony PlayStation Network får egne tv-serier

Sony tager nu kampen op mod Netflix og Amazon.

Skrevet af / 03/12/2013 - 16:01
Sony PlayStation Network får egne tv-serier

Både Netflix og Amazon, der begge tilbyder internetbaseret streaming af film og tv-serier, er allerede på banen med egenproducerede serier som for eksempel House of Cards og Orange is the New Black. Det var været en enorm succes for især Netflix, og andre firmaer, der heller ikke tidligere har produceret tv, vil også med på vognen som indholdsleverandører.

Da Microsoft lancerede Xbox One annoncerede firmaet da også, at der på et tidspunkt ville komme en helt ny tv-serie, baseret på Halo-spillene, produceret af selveste Steven Spielberg.

Og nu er det så Sonys tur til at komme ud af busken som indholdsleverandør. Den rolle er naturligvis ikke ny for den japanske elektronikgigant, der også ejer Sony Music og Sony Pictures, men det nye er, at Sony Pictures nu vil producere indhold – komedier, tv-serier og reality-tv – eksklusivt til PlayStation Network på PlayStation 4. Det skriver CNET.

Det amerikanske tech-medie gætter på, at Sony vil basere en del af det eksklusive PSN-indhold på populære spil, da indholdet – både spil og tv/film – dermed bliver serveret på samme platform.

Hvilke PS4-spil kunne du godt tænke dig at se som basis for en tv-serie eller en film?

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top