Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Snart kan du 3D-printe med en pen

To legetøjsdesignere har udviklet 3Doodler, som lader dig tegne i luften og bygge ægte, tredimensionelle objekter i frihånd.

Skrevet af / 19/02/2013 - 15:54
Snart kan du 3D-printe med en pen

Vi har før omtalt projekter fra Kickstarter, der er et website, hvor designere kan præsentere og finde finansiering til diverse nye ideer og produkter via såkaldt crowdfunding.

Læs også: En vellydende pladespiller til en tusindlap?

Og det er netop på Kickstarter, at to legetøjsdesignere, Peter Dilworth and Max Bogue, har præsenteret 3Doodler, pennen som lader dig tegne fysiske objekter i den blå luft!

6bd9c4b21565ef618416ddaac1125dbe_large

3Doodler benytter sig af samme princip som en 3D-printer. En plasticmasse ved navn ABS plastic tilføres i den ene ende, hvorefter det opvarmes på vejen gennem pennen. Og da massen størkner lynhurtigt, når det kommer ud i den anden ende, kan du med pennen i praksis tegne hvad som helst i både to og tre dimensioner næsten lige så let, som du kan tegne streger og billeder på et stykke papir!

Læs også: Fremtidskonsollen OUYA kommer til marts

Hvis du vil have din 3Doodler koster det USD 75. For de penge får du en pen samt to poser ABS plastic masse i forskellige farver. Levering bliver cirka til oktober i år, og du skal regne med at betale ekstra USD 10 for levering, hvis du bor uden for USA. Dertil kommer told og afgifter, men så kan du også, i bogstaveligste forstand, gå i gang med at tegne dine egne luftkasteller!

2e1f57d62da84af986536f0477e38cef_large

Her kan du se den officielle præsentation af 3Doodler:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top