TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Snart kan du 3D-printe med en pen

To legetøjsdesignere har udviklet 3Doodler, som lader dig tegne i luften og bygge ægte, tredimensionelle objekter i frihånd.

forfatter
Publiceret 19/02/2013 - 15:54

Vi har før omtalt projekter fra Kickstarter, der er et website, hvor designere kan præsentere og finde finansiering til diverse nye ideer og produkter via såkaldt crowdfunding.

Læs også: En vellydende pladespiller til en tusindlap?

Og det er netop på Kickstarter, at to legetøjsdesignere, Peter Dilworth and Max Bogue, har præsenteret 3Doodler, pennen som lader dig tegne fysiske objekter i den blå luft!

6bd9c4b21565ef618416ddaac1125dbe_large

3Doodler benytter sig af samme princip som en 3D-printer. En plasticmasse ved navn ABS plastic tilføres i den ene ende, hvorefter det opvarmes på vejen gennem pennen. Og da massen størkner lynhurtigt, når det kommer ud i den anden ende, kan du med pennen i praksis tegne hvad som helst i både to og tre dimensioner næsten lige så let, som du kan tegne streger og billeder på et stykke papir!

Læs også: Fremtidskonsollen OUYA kommer til marts

Hvis du vil have din 3Doodler koster det USD 75. For de penge får du en pen samt to poser ABS plastic masse i forskellige farver. Levering bliver cirka til oktober i år, og du skal regne med at betale ekstra USD 10 for levering, hvis du bor uden for USA. Dertil kommer told og afgifter, men så kan du også, i bogstaveligste forstand, gå i gang med at tegne dine egne luftkasteller!

2e1f57d62da84af986536f0477e38cef_large

Her kan du se den officielle præsentation af 3Doodler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend