Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Smart-uret der dækker alle behov

Det nye Huawei Watch GT 2e understøtter 85 nye aktiviteter!

Skrevet af / 29/04/2020 - 09:23
Smart-uret der dækker alle behov

Nogle smart-ure har så mange begrænsninger, at de kun kan bruges til en håndfuld ting. Især dem, der er rettet mod specifikke sportsgrene, såsom golf eller sejlsport. Så er der dem, der kun egner sig til løb – eller let jogging, som nogle måske foretrækker.

Huaweis smart-ure har altid haft flere sportsindstillinger og har derfor været velegnede til et bredere felt af idrætsgrene. Men ingen af dem er så propfulde af funktioner og sports-modes som det nye Huawei Watch GT 2e.

(Foto: Huawei)

Hvor forgængeren kunne prale af 15 forskellige sportsindstillinger, er GT 2e udstyret med funktioner til 85 nye forskellige idrætsgrene, sportstyper og aktiviteter. I alt 100. Altså noget for alle og enhver.

De sædvanlige er her stadig, såsom løb, cykling, svømning osv., men GT 2e har også funktioner til dem, der f.eks. dyrker Tai Chi, skøjteløb, boksning, hiphop, parkour og meget, meget mere.

GT 2e har samme 1,39 tommers AMOLED-skærm som GT 2, men det er inde i den nye urkapsel, at det meste af det nye findes. Uret understøtter f.eks. måling af iltoptag, søvnovervågning og måling af både aerobic- og anaerobic-øvelser. Der er bl.a. også indbygget accelerometer, GPS, gyroskop, barometer og optisk hjertefrekvensmåling.

(Foto: Huawei)

Uret, der ligesom GT 2 måler 46 mm i diameter, understøtter både iPhone og Android-telefoner, og batterilevetiden er opgivet til 14 dage. Det er også vandtæt ned til fem meter, men er dog ikke egnet til dykning.

Huawei Watch GT 2e koster 1.399 kroner og fås i sort, mintgrønt, rød og sølvhvid (Icy White).

(Foto: Huawei)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top