Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Slut med tilbud på Windows 8

Sidste chance for at opgradere til Windows 8 med stor rabat på introduktionsprisen.

Skrevet af / 23/01/2013 - 14:18
Slut med tilbud på Windows 8

Efter lanceringen af Windows 8, har man kunnet downloade opgraderingen til Windows 8 Pro for beskedne 229 kroner. Men sidst i januar er tilbuddet slut, og så kommer det til at koste betydeligt mere. 2.100 kroner nærmere bestemt. Har du overvejet at opgradere, er det altså nu, du skal købe og downloade. Du kan altid gennemføre opgraderingen senere.

Vil man have opgraderingen på DVD, kan man lige nu købe den i butikkerne for 449 kroner.windows-8-pro

Fra den 1. februar kommer der også en opgradering til standardversionen af Windows 8 til en pris af 900 kroner. Forskellene kan du læse om her.

Også priserne på tillægspakken ændres. Opgraderingen fra standard til Pro koster nu 449 kroner og hæves til 1.199 kroner. Windows 8 Media Center Pack er i dag gratis, men koster efter månedsskiftet 79 kroner.

Pro-opgraderingen kan købes og downloades her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top