TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Scorpio blev til Xbox One X

Microsoft lancerer ”den mest kraftfulde konsol nogensinde”

forfatter
Publiceret 12/06/2017 - 09:29

På spilmessen E3 i Los Angeles kunne Microsoft i går endelig annoncere deres kommende monsterkonsol. Maskinen har længe gået under kodenavnet Scorpio, der refererer til maskinens processor, men har nu officielt skiftet navn til Xbox One X. Hermed intensiverer Microsoft konkurrencen med særligt Playstation 4 og deres Pro-konsol, der kom på gaden sidste år.

4K og HDR, Dolby Atmos og 4k UHD

One X er et sandt bæst og har ifølge Microsoft en grafisk regnekraft på hele seks terraflops og en hukommelsesbredde på imponerende 326Gb/sek. Den er udstyret med 12GB ram, og skal modsat PS4 Pro kunne afvikle spil i 4K-opløsning med hele 60Fps. Du får naturligvis mere lys og flottere farver takket være HDR, hvis dit tv understøtter det, og Microsoft har samtidig smidt et 4K UHD-drev i, så du også kan se dine nyeste højopløste skiver.

(Foto: Producent)

Den mindste Xbox

Modsat PS4 Pro, der fysisk er større end den almindelige PS4, er det lykkedes Microsoft at gå i den modsatte retning. Xbox One X er den mindste Xbox nogensinde! Da der er tale om en videreudvikling af den eksisterende Xbox One, betyder det samtidig, at alle spil og alt tilbehør naturligvis også virker til One X. Gamle spil vil benytte supersampling til at opskalere grafikken til 4K-opløsning, som hermed vil se endnu bedre ud end tidligere.

Xbox One X lander i butikkerne d. 7. oktober 2017 og kommer til at koste 3.999 kroner.

www.xbox.com 

Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend